Loading...

Leinelään valmistuu uusia asuntoja alkuvuonna 2016

Leinelän asuinalueen kehitys jatkuu, kun alueelle valmistuu uusia asuntoja alkuvuodesta 2016.

Uusia asuntoja valmistuu aivan alueen ytimeen eli Leinelänkaaren ja Leineläntien rajaaman Kukkukallion puiston etelälaitaan. Etelälaitaan valmistuu Skanskalta 60 asuntoa As Oy Vantaan Vetehiseen.

Alueen rakentuminen rajautuu etelässä Koivukylänväylän varteen, jonne rakentuu iso monimuotoinen asumisen osakokonaisuus. Alueen itäreunaan valmistuu ensimmäisenä osana uutta Primavera-keskusta As Oy Vantaan Primavera, johon rakentuu 73 asuntoa. Jatkoa seuraa, kun VVO:n 64 kpl Lumo-asuntoja valmistuu lähelle Leinelän asemaa. Näiden valmistuminen on 1.4.2016.

Asumisoikeusasuntoja valmistuu myös alueelle lisää. Uusin kohde on Leinelän Paletti, jonka 72 asuntoa valmistuvat kahteen taloon aivan alueen länsilaitaan, tulevan Epinkosken puiston viereen. Nämä asunnot valmistuvat 1.2.2016.

Kehäradan avautuminen on liittänyt Leinelän aivan uudella tavalla koko pääkaupunkiseudun joukkoliikenneverkostoon. ”Ihanaa, että on uusi asema. Nyt pääsee käymään asioilla nopeasti ja vaivattomasti- ja pääsee nopeasti takaisin kotiin”- totesi eräs Leinelän puistojuhlien vieras. Mieti, olisiko sinunkin hyvä- ellei parempi- asua Leinelässä?

2015-09-29T10:52:38+00:00

One Comment

  1. […] perehdymme yhteen Kehäradan varrella sijaitsevista asuinalueista. Kyseessä on viihtyisä Leinelä, jossa tunnelma on rento ja asukkailla on hyvä yhteishenki. Leinelä sijaitsee ihanteellisesti […]

Leave A Comment