Loading...

Leinelän puistojuhlat torstaina 10.9. klo 15-18 Kukkukallion puistossa

Avajaiset ja juhlat tänä vuonna Kukkukallion puistossa, joka on valmistunut lopullisesti 1.9.2015 uuden Seppeleenkantaja-teoksen myötä! Puisto löytyy Leinelänkaaren ja Leineläntien rajaamana talojen keskeltä. Opasteet ohjaavat paikalle!

Klo 15.00 avajaisfanfaari ja tapahtuman avaus
Klo 15.15 Dance Group Etnica: intialaista Bollywoodia!
Ryhmän perustaja, tanssija-tanssinopettaja Mikaela Jokinen opastaa esitysten jälkeen halukkaat helppojen, tyypillisten ja hauskojen Bollywood-liikkeiden maailmaan. Kaikki mukaan! Bollywood tuo hymyn huulille.
Klo 15.30 1. opastettu taidekävely, kokoontuminen ja lähtö Leinelänkaari 6:n taideportilta. Opastajana Maija Kasvinen, Vantaan kaupungin julkisen taiteen kuraattori. Kesto noin 45 min.
Klo 16.15
Oopperalaulajat Arto Hosio & Mervi Rautiainen säestäjänään Jussi Miilunpalo kajauttavat ilmoille oopperan rakastetuimmat klassikot.

Klo 16.30 2. opastettu taidekävely, kokoontuminen ja lähtö Leinelänkaari 6:n taideportilta. Opastajana Maija Kasvinen, Vantaan kaupungin julkisen taiteen kuraattori. Kesto noin 45 min.

Klo 16.30-17.30 asuntoesittelyt työmaalla: As Oy Vantaan Vetehinen, Leinelänkaari 4 ja As Oy Vantaan Primavera, Primavera 3.

Klo 17.00
* Bollywood Kamlees: ”Päivät rajasthanilaisessa kylässä ovat noudattaneet täsmälleen samaa kaavaa niin kauan kuin perheen vanhimmat vain muistavat. Mitä tapahtuu kun iltapäivän laiskan ilmapiirin mullistaa odottamaton vieras? Joskus kaikkein epätodennäköisin käy toteen ja siitäpä on otettava kaikki ilo irti! Mutta mitä on Bollywood-eliksiiri ja toimiiko se?” Koreografia Ilona Kolachana. (n. 5 min)
* Koreografi-tanssija Ilona Kolachanan soolo (n. 4 min)
* Kenkätanssi. Tanssiteatteri Raatikon taiteellisen johtajan, Marja Korholan Kenkätanssi, on legendaarinen ja sillä on ikääkin jo ties kuinka monta vuotta, mutta aina vaan se jaksaa yllättää, ihmetyttää ja ihastuttaa! Nyt Leinelässä! (n. 2 min)
* Rationalz / Vantaan Katutanssijoiden keikkaryhmä esiintyy
Koreografia: Roza Ahmad (n. 5 minuuttia)

Klo 17.20
Oopperalaulajat Arto Hosio & Mervi Rautiainen säestäjänään Jussi Miilunpalo jatkavat oopperan aarioiden parissa.

Tanssityöpajat lapsille- ilmoittaudu etukäteen!
Leinelän päiväkodissa, Metsäkeijunkuja 2, lapsille iloista ja rytmillistä toimintaa!
Siilit sipsuttaa – rytmikkäästi tanssin maailmaan
Tam tam – tanssin taikaa -tanssipajassa tutustutaan tanssiin ja rytmiin; mitä on rytmi ja miten rytmistä syntyy tanssi. Paja yhdistää yleisötyön ja esityksen, ja houkuttelee yleisön tanssimaan; ensin nähdään tanssijan ja muusikon yhteinen pieni esitys, jonka jälkeen tanssitaan kaikki yhdessä.

Tanssipajassa tutustutaan Tam tam –pupuun ja hänen ystäviinsä etanaan, sammakkoon ja siiliin, joilla jokaisella on oma rytminsä. Mitä rytmeille tapahtuu, kun ovela kettu pääsee ystävysten jäljille? Pelastuuko pupu pulasta ja saavatko ystävykset viettää yhteistä juhlan aikaa? Tehdään yhdessä rytmistä tanssin taikaa! Kesto noin 40 min.
Tanssipajan suunnittelu ja koreografia: Marja Korhola
Visuaalinen toteutus: Terttu Torkkola
Musiikki: Antti Hynninen
1. ryhmä klo 15.45 (-n. 16.25) 25 lasta + aikuiset
2. ryhmä klo 16.45 (-n. 17.25) 25 lasta + aikuiset
Tanssipajoihin tulee ilmoittautua etukäteen sähköpostitse raatikko@raatikko.fi. Paikan päällä voi myös ilmoittautua Raatikon infopisteessä Kukkukallion puistossa. Vanhemmat voivat osallistua tanssipajaan mutta vain katsojina tällä kertaa.

Puistossa tulevien asuntojen ja Vantaan kaupunkisuunnittelun esittelypisteet, tarot-korttien lukemista, juhlakahvit, ilmapalloja ja muuta mukavaa! Kerro miten Kehärata on vaikuttanut sinun arkeesi ja voita kivoja palkintoja!

Huomaa, että puiston nimeä ei tosiaan vielä ole kartoilla. Kukkukallion puiston löydät Leinelänkaaren ja Leineläntien rajaamana talojen keskeltä.

2017-05-18T22:14:00+00:00

Leave A Comment