Loading...

Uusien Lumo-asuntojen rakentaminen käynnistyy

Hyvälle paikalle Leinelän rautatieaseman viereen rakennetaan kaksi hissillistä vuokrakerrostaloa. Leinelänkaari 13:n rakentaminen käynnistyy vuoden 2014 lopulla. Kahteen 5-6 kerroksiseen taloon tulee yhteensä 64 Lumo-kotia.

Asunnot ovat tasokkaita yksiöitä, kaksioita ja perheasuntoja. Kaikissa asunnoissa on muun muassa laminaattilattiat ja laatoitetut kylpyhuoneet sekä keittiöissä tasokkaat kodinkoneet. Asuntojen raikkaan ja vaalean värimaailman vuoksi niistä on helpon tehdä itsensä näköisiä koteja. Huoneistosauna löytyy isommista asunnoista. Lasitetut parvekkeet tai terassit tuovat lisää tilaa kaikkiin asuntoihin.

Asukkaiden yhteiskäytössä ovat niin talosauna kuin monipuoliset varastotilat. Kiinteistön autopaikat sijaitsevat pysäköintilaitoksessa. Leinelässä on lisäksi alueellinen kerhotila.

Leinelänkaari 13:an rakennuttaa VVO Kodit Oy. Kiinteistön on suunnitellut Arkkitehtiryhmä A6, pääsuunnittelijana Jaakko Sutela ja rakentamisesta vastaa Rakennuspetäjä Oy.

Leinelänkaari 13 valmistuu syksyllä 2015 ja sen markkinointi käynnistyy saman vuoden keväällä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.vvo.fi/valmistuvat. Lumo-kodit on osa VVO-konsernia

2015-02-04T14:56:44+00:00

Leave A Comment